«Χ»αμένη ευκαιρία για την κορυφή!

    Σπουδαία ευκαιρία για να ανέβει στη κορυφή της Superleague U19 έχασε ο Παναθηναϊκός!

    Πραγματοποιώντας, σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης, εξαιρετική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague U19.

    Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, πιέζοντας αρκετά τον ΠΑΟΚ στο δικό του μισό. Αυτή η πίεση «καρποφόρησε» στο 26′. Το «Τριφύλλι» έκλεψε την μπάλα λίγο μπροστά από το κέντρο και με δύο ωραίες αλλαγές της μπάλας από δεξιά, η μπάλα βρέθηκε στον Αθανασακόπουλο και αυτός πλάσαρε σωστά κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του κ.Συλαιδόπουλου να προηγείται στο σκορ.

    Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκει δίχτυα (46′). Ο Σοπούρογλου πήρε την ψηλή μπαλιά από πίσω και με πολύ όμορφο τελείωμα «νίκησε» τον Χριστογεωργό για το 1-1. Λίγα λεπτά αργότερα (57′) ο «δικέφαλος» έμεινε με ποδοσφαιριστή λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχθηκε ο Παναγιώτου. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, είχαν τις ευκαιρίες τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι «πράσινοι», βέβαια είχαν την ευκαιρία του αγώνα στο 95′. Ο Αθανασακόπουλος έκανε το σουτ από μεγάλη απόσταση αλλά η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκαριών του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Έτσι το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.