1,5 εκατομμύριο ευρώ δίνει ο Εξάστερος για Μπουρούση

Όπως αναφέρει Ισπανός δημοσιογράφος, ο Παναθηναϊκός προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στο Γιάννη Μπουρούση, για να τον κάνει δικό του.

Αναλυτικότερα, ο Ισπανός δημοσιογράφος, Alejandro García, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ότι ο Παναθηναϊκός προτίθεται να δώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό του τον έμπειρο σέντερ. Ο Γιάννης Μπουρούσης προέρχεται, αναμφίβολα, από μία πολύ καλή αγωνιστική χρονιά με τη Λαμποράλ Κούτσα, και αν πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην πατρίδα του, για λογαριασμό του Εξάστερου, τότε η συνεισφορά του αναμένεται μεγάλη.

Βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτό το γεγονός. Αυτό, όμως, που είναι γνωστό, είναι το γενικότερο ενδιαφέρον που υπάρχει στο «τριφύλλι» για τον Έλληνα μπασκετμπολίστα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...