112 χρόνια Παναθηναϊκός, 112 χρόνια υπερηφάνειας!

Ο Παναθηναϊκός σήμερα (3/2) συμπληρώνει 112 χρόνια ένδοξης ιστορίας και το Prasinoforos.gr κάνει μία σύντομη αναδρομή στα πεπραγμένα του σπουδαιότερου συλλόγου της Ελλάδος.

Ήταν 3 Φεβρουαρίου του 1908 όταν ο Γεώργιος Καλαφάτης ίδρυσε ένα σύλλογο που έμελλε να εξελιχθεί στην κορυφαία δύναμη του ελληνικού αθλητισμού και σε μία από τις σπουδαιότερες στο παγκόσμιο στερέωμα.

Ένα τριφύλλι στην καρδιά που δεν περιορίστηκε στα σύνορα μίας εμπορευματοποιημένης ομάδας αλλά κατάφερε να εξελιχθεί σε μία ιδέα, σ’ ένα ιδανικό εκατομμυρίων «πιστών».

Χιλιάδες τίτλοι, χιλιάδες αναμνήσεις, πολλά δάκρυα, ακόμη περισσότερες χάρες, ένδοξες στιγμές για ένα σύλλογο που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει τα πάνδεινα (από εντός και εκτός εχθρούς) αλλά έχει αποδείξει πως οι ιδέες δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ…

Χρόνια πολλά στην μεγαλύτερη και πρώτη μας αγάπη, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.