15 μετάλλια για τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού

Την περασμένη εβδομάδα, διοργανώθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ραφήνας από την τοπική ομάδα τα «Αραφήνεια 2016», όπου πολλοί νεαροί κολυμβητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού.

Οι μικροί αθλητές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν σε αγωνιστική δραστηριότητα. Αυτό ήταν η αφορμή για να δείξουν τα πιτσιρίκια πως έχουν σημειώσει προόδους, οι οποίες οφείλονται στη δουλειά και στις προσπάθειες που έκαναν ολόκληρη τη χρονιά. Οι γονείς των νεαρών αθλητών, αλλά και οι υπόλοιποι θεατές που κατέκλυσαν το κολυμβητήριο, καταχειροκρότησαν το θέαμα που είδαν. Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή παρουσία, συγκεντρώνοντας 15 μετάλλια, με όλους τους αθλητές να αποχωρούν ενθουσιασμένοι από αυτή την εμπειρία.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα: arafineia-2016

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...