21 χρόνια από το διηπειρωτικό του ’96 (vid)

Το ημερολόγιο έγραφε 12 Σεπτεμβρίου του 1996 όταν ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το διηπειρωτικό εκείνης της χρονιάς λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου. 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: «Το 1996 o Παναθηναϊκός έκανε ένα διαφορετικό τριπλ κράουν. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Κύπελλο Ελλάδας και Διηπειρωτικό Κύπελλο. Ήταν η πρώτη φορά –αλλά όχι και η τελευταία- που οι φίλοι του τριφυλλιού θα ένιωθαν περήφανοι για αυτή την ομάδα, θα πανηγύριζαν με και γι’ αυτή την ομάδα όχι μία ή δύο, αλλά τρεις φορές σε μια χρονιά».

Συγκεκριμένα, σαν σήμερα διεξήχθη το τρίτο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ολίμπια Βενάδο Τουέρτο με τη σειρά να είναι στο 1-1. Οι «πράσινοι» κέρδισαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με σκορ 101-76 και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.