23 Ιουλίου με 8 Αυγούστου του 2021 οι Ολυμπιακοί αγώνες!

  Με ανακοίνωσή της η ΔΟΕ μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, γνωστοποίησε ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν 23 Ιουλίου με 8 Αυγούστου 2021.

  Την προηγούμενη εβδομάδα η ΔΟΕ είχε γνωστοποιήσει επισήμως την αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο. Η εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλον τον κόσμο αλλά και οι συνεχείς διαμαρτυρίες των αθλητών για τη μη φυσιολογική προετοιμασία τους οδήγησαν την Διεθνή Ολυμπιακή επιτροπή σε αυτή την απόφαση. 

  Με ρεπορτάζ που είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες, αναφερόταν η συμφωνία της ΔΟΕ με τις ιαπωνικές αρχές για τις 23 Ιουλίου με 8 Αυγούστου. Οι ημερομηνίες επισημοποιήθηκαν επίσημα. 

  Οι Ολυμπιακοί αγώνες θα διεξαχθούν από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου. Οι Παραολυμπιακοί αγώνες θα γίνουν 24 Αυγούστου με 5 Σεπτεμβρίου. 

  Η νέα ημερομηνία θα φέρει ντόμινο σε όλα τα αθλήματα που θα πρέπει να αλλάξουν το καλεντάρι τους για τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό το λόγο και η απόφαση πάρθηκε σχετικά νωρίς προκειμένου οι Ομοσπονδίες να λάβουν τις σχετικές αποφάσεις. 

  Πηγή: SDNA

  sofa offers
  Loading...
  Translate »