3 Ιουνίου η μέρα της κρίσης για τον Παναθηναϊκό!

    Η φετινή χρονιά εξελίσσεται μέρα με την ημέρα όλο και χειρότερα για τον Παναθηναϊκό με αποκορύφωμα την έκρηξη του κορονοϊού που έφερε χασούρα πολλών εκατομμυρίων στον Παναθηναϊκό και σε όλες τις ομάδες γενικότερα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και το πάγωμα όλων των εργασιών με ότι αυτό συνεπάγεται.

    Είναι προφανές ότι αυτή την στιγμή τα πράγματα δεν είναι ευοίωνα και τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα για τον κόσμο του Τριφυλλιού. Όμως ουδείς μπορεί να προτρέξει και να «αντικαταστήσει» την σκέψη και τις αποφάσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Άλλωστε μιλάμε για έναν επιχειρηματία, ο οποίος, σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό πρωτίστως, λειτουργεί με το συναίσθημα. Δεν υπήρχε περίπτωση λοιπόν ο Γιαννακόπουλος να πει «στάχτη και μπούρμπερη», αφήνοντας τον Παναθηναϊκό (μπάσκετ και Ερασιτέχνη) στη μοίρα του.

    Το θέμα όμως είναι τι έχει αποφασίσει να πράξει ο κ.Γιαννακόπουλος. Αν δηλαδή κυριαρχεί πλέον στο μυαλό του η ιδέα της αποστασιοποίησης και της παράδοσης των ηνίων σε δικούς του ανθρώπους, με την πρακτική του «τόσα έσοδα, όσα έξοδα» για όλα τα τμήματα. Επαναλαμβάνουμε ότι τούτη την ώρα τα μηνύματα δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι πέρσι το καλοκαίρι, όταν ο κ.Γιαννακόπουός είχε παρουσιάσει το πρότζεκτ του PAO Alive, είχε ξεκαθαρίσει ότι, αν δεν υλοποιηθούν οι προυποθέσεις που έθεσε, έναν χρόνο μετά θα αποχωρούσε. (Livesport)

    sofa offers
    Translate »