Διαμαντίδης: «Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε»

Ξεχωριστό άρωμα είχε η σημερινή εκδήλωση της Θύρας 13 για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της καθώς το παρών έδωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος βραβεύτηκε από τον κόσμο του «τριφυλλιού» για τη συνεισφορά του στο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης κατά την βράβευση του:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το βραβείο. Είναι ιδιαίτερη η τιμή που μου κάνετε γι΄αυτά τα 12 χρόνια που είμαι στην ομάδα. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας. Σίγουρα στηρίζατε την ομάδα και πριν έρθω εγώ. Όπως όλοι έτσι και γω πιστεύω ότι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε κι αυτό είναι να στηρίζετε την ομάδα. Το γεγονός ότι μας στηρίξατε στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια κι ήσασταν δίπλα μας,  είναι ότι καλύτερο μπορεί να νιώσει ένας αθλητής. Συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα. Σας ευχαριστούμε γι’ όλα».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...