4.700 νέα μέλη σε λιγότερο από δύο μήνες στον Ερασιτέχνη!

  Συγκλονιστική είναι η συμπαράσταση του κόσμου του Παναθηναϊκού που συνεχίζει να εγγράφεται μαζικά στον Σύλλογο.

  Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση του Ερασιτέχνη, την Τρίτη 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν 52 νέες εγγραφές ενώ παράλληλα έγιναν και 15 ανανεώσεις. Άρα από 1η Ιουλίου έχουν γίνει συνολικά 2.069 νέες εγγραφές και 2.631 ανανεώσεις. Κατά συνέπεια τα μέλη που μπήκαν στα μητρώα του Συλλόγου είναι 4.700.

  Ο κόσμος του «τριφυλλιού» βγαίνει για ακόμα μια φορά και βοηθάει την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή. Η εγγραφή των μελών μπορεί να μοιάζει κάτι απλό και ίσως όχι τόσο σημαντικό αλλά είναι αναγκαίο για τον σύλλογο. Μόνο με την οικονομική στήριξη των φιλάθλων της ομάδας μπορεί να μείνει όρθιος και να πρωταγωνιστήσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »