7 χρόνια από την ντροπή του Φαλήρου!

 Το ημερολόγιο έδειχνε 19 Φεβρουαρίου 2011. Ο Παναθηναϊκός κατηφόριζε στο Φάληρο για το ματς-”τελικό” για να μείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς, το παιχνίδι ήταν στο 81′ και ο Παναθηναϊκός έπαιζε μονότερμα την ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι γηπεδούχοι, που ήταν πρώτοι με 4 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό, αντιστέκονταν στην κυριαρχία του Παναθηναϊκού και είχαν και την..”τύχη” με το μέρος τους.

Και όταν λέμε ”τύχη”, εννοούμε την ”αφηρημάδα” του Κερκυραίου επόπτη Τρύφωνα, ο οποίος δεν κατάφερε να δει τον Κατσουράνη καλυπτόμενο από ΠΕΝΤΕ (5) παίκτες του Ολυμπιακού να σκοράρει και να δίνει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μακεδόνας επόπτης κ. Σαραϊδάρης, ”έκλεισε τα μάτια” στο οφσάιντ του Πάντελιτς για το 2-1 του Τζιμπούρ στο 95′.

Ένα απόγευμα-σύνοψη της τελευταίας εικοσαετίας και της ”χούντας” του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ολοκληρώθηκε με τις δηλώσεις του κ. Μαρινάκη και το ”διδάξαμε ήθος” που έμεινε στην ιστορία.

Η είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού για τους ”πανηγυρισμούς” και τις επιθέσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ήταν άλλο ένα επεισόδιο στην “Καλοπουλιάδα” εκείνης της (ακόμα μίας) μαύρης νύχτας για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το αποτέλεσμα αλλοίωσε ακόμα ένα πρωτάθλημα που κατακτήθηκε ”μάγκικα και πειραιώτικα” από τον Ολυμπιακό.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.