9η θέση για Ντεγιάννη

Ακόμη μια καλή εμφάνιση για τον ποδηλάτη του Παναθηναϊκού, Μανώλη Ντεγιάννη, που κατέλαβε την 9η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κω ο πρώτος σημαντικός εγχώριος αγώνας της ορεινής ποδηλασίας – το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon. Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε τη διοργάνωση και καλωσόρισε εγκάρδια όλους τους συμμετέχοντες. Την έναρξη του αγώνα κήρυξε ο Δήμαρχος Κω, Γιώργος Κυρίτσης, ενώ παρόντες για να χειροκροτήσουν τους αθλητές ήταν ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου, Θανάσης Σταματάκης, ο πρόεδρος της Μαρίνας και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, Σεβαστιανός Μαραγκός, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας. «Ψυχή» και συντονιστής του Πρωταθλήματος ήταν ο Δημήτρης Καπατσώρης, παλαιός ποδηλάτης του Παναθηναϊκού.

Στη γραμμή εκκίνησης του αγώνα βρέθηκαν 35 αθλητές οι οποίοι κάλυψαν απόσταση 86,4χλμ. με 2.578μ. θετικά υψομετρικά. Νικητής αναδείχθηκε ο Περικλής Ηλίας (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) καθώς τερμάτισε σε 4:00:39. Ο Μανώλης Ντεγιάννης, στον πρώτο του αγώνα εν Ελλάδι μετά τη συμμετοχή του στον εννιαήμερο αγώνα στα Ιμαλάια, πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στην 9η θέση με συνολικό χρόνο 4:47:42. Έτσι ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού πρόσθεσε άλλη μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του επιβεβαιώνοντας ότι μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα σε όλα τα αγωνιστικά τερέν.

Πηγή: Panathinaikos1908.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »