Διακόπηκε οριστικά το πρωτάθλημα μπάσκετ!

  Την οριστική διακοπή της EKO Basket League λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού αποφάσισαν ομόφωνα (14-0) οι ομάδες στην τηλεδιάσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

  Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και συγκεκριμένα του ελληνικού πρωταθλήματος πάρθηκαν από τις ομάδες πριν λίγη ώρα.

  Συγκεκριμένα στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της EKO Basket League όλες οι ομάδες, μαζί με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, αποφάσισαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

  Μάλιστα καμία ομάδα δεν διαφώνησε σε αυτήν την πρόταση επομένως η απόφαση ήταν ομόφωνη και εγκρίθηκε με ψήφους 14-0.

  Πάντως στην τηλεδιάσκεψη δεν αποφασίστηκε τι θα γίνει με τον τίτλο του πρωταθλητή, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τις θέσεις του υποβιβασμού. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες σε νέα τηλεδιάσκεψη.

  Επίσης κάτι που εκκρεμεί είναι το τι θα γίνει στα των οικονομικών μιας και είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν προβλήματα, όχι τόσο για τις μεγάλες ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός η ΑΕΚ και ο Προμηθέας αλλά κυρίως για τις μικρότερες των οποίων η επιβίωση εξαρτάται από χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα.

  Ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται ήδη σε επαφές με την Πολιτεία, καθώς απόφαση για οριστική διακοπή οποιουδήποτε πρωταθλήματος μπορεί, σύμφωνα με τον νόμο, να πάρει μόνο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »