Ανεβάζει στροφές ο Αϊτόρ!

  Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί καθημερινά ο Αϊτόρ, με σκοπό να είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας.

  Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήρθε στον Παναθηναϊκό για να καλύψει τη θέση στο δεξί άκρο της ομάδας. Ο Ισπανός ακραίος εδώ και περίπου 15 μέρες ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα και πλέον ανεβάζει στροφές για είναι πανέτοιμος για την προετοιμασία της ομάδας.

  Ο Αϊτόρ είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα από την Τβέντε, το οποίο φαίνεται να ξεπερνιέται γρήγορα, μετά και την βοήθεια των γιατρών του Παναθηναϊκού

  Συγκεκριμένα ο πράσινος πλέον παίκτης είχε μιλήσει για το πρόβλημα του σε συνέντευξη που είχε δώσει στην «AS», τονίζοντας ότι :  «Σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν είχα χτυπήσει σε τρία σημεία του ποδιού. Ξεκίνησα την αποθεραπεία μου στην Ισπανία και το πλάνο ήταν να την ολοκληρώσω στην Ολλανδία, αλλά το ιατρικό τιμ της Τβέντε έκανε ό,τι ήθελε. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκαναν, καθώς με ανάγκασαν να παίξω. Έπαιζα τραυματίας και έπαιρνα χάπια για τον πόνο για πάνω από 7 μήνες».

  Η αλήθεια είναι ότι ο Αϊτόρ πριν από περίπου 1,5 χρόνο είχε υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο. Τότε όμως και κατά την διάρκεια της αποθεραπείας έγινε λάθος από το ιατρικό τιμ. Ο παίκτης αναγκάστηκε να παίζει με ενέσεις τότε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στο γόνατο.

  Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γνώριζαν για το θέμα αυτό, καθώς ο παίκτης ενημέρωσε κατευθείαν το ιατρικό τιμμ. Για τον λόγο αυτό, όλο αυτόν τον καιρό ο Ισπανός έκανε καθημερινά ατομικό πρόγραμμα και ακολουθούσε ειδική θεραπεία, με σκοπό να μην νιώθει ενοχλήσεις.

  Πλέον το πρόβλημα φαίνεται να έχει ξεπεραστεί και έτσι ο Αϊτόρ έχει ανεβάσει στροφές, ώστε να είναι πανέτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας του «τριφυλλιού»

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »