Άαρον Ουάιτ: «Δεν ευθύνεται ο Οκάρο για τον τραυματισμό μου»

    Ο Άαρον Ουάιτ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «basketnews» αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο φιλικό του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό.

    Αναλυτικά:

    Για τις πρώτες του σκέψεις μετά τον τραυματισμό: «Ήμουν σαν ρε γαμώτο, το χέρι μου δεν είναι ίσιο. Παιδιά, ξεχάστε το πρόσωπό μου, το χέρι μου έχει σπάσει! Ήμουν τρελός. Ήμουν πραγματικά τσαντισμένος. Το οποίο τώρα κοιτώντας πίσω στον χρόνο, ήταν ίσως ένα περίεργο συναίσθημα. Αλλά δεν σκεφτόμουν πραγματικά πόσο καιρό θα ήμουν έξω, πόσο κακό είναι. Ήμουν νευριασμένος που ένιωθα ότι όλα τελειώνουν εδώ. Ήμουν χαρούμενος που μετακόμισα στο Βελιγράδι. Οπότε ήμουν τρελός».

    Για το αν έχει παρακολουθήσει το βίντεο: «Το έχω παρακολουθήσει τόσες φορές τώρα. Μάλλον δεν θα έπρεπε… Στην αρχή το έβλεπα πολύ, αλλά μετά έπρεπε να σταματήσω να το κοιτάζω γιατί δεν θα διορθώσει τίποτα αν συνεχίσω να το παρακολουθώ.»

    Για το αν έφταιγε ο Οκάρο Ουάιτ: «Αν δείτε το βίντεο, δεν είναι σαν να με έσπρωξε ή να με ακούμπησε. Αλλά όταν έχει αυτή την ταχύτητα ένα μικρό άγγιγμα θα μπορούσε να είχε αλλάξει τα πάντα. Αλλά δεν έχω καμία αίσθηση ότι γι’ αυτό συνέβη. Δεν νομίζω ό,τι έκανε κάτι που πραγματικά με επηρέασε. Η φάση έγινε όπως έγινε. Δεν νομίζω ότι υπήρξε κάτι αντιαθλητικό».