Αντετοκούμπο: “Η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της”

Ο Θανάσης Αντεντοκούμπο σε συνέντευξή του μίλησε τόσο για το τριφύλλι, όσο και για την Εθική ομάδα, καθώς και τους στόχους που έχει!

Τα λεγόμενα του Θ.Α για:

Την Εθνική ομάδα: «Είμαστε μια νέα ομάδα και δουλεύουμε καθημερινά για να βρούμε χημεία. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε ταυτότητα ως σύνολο. Κάθε ομάδα μπορεί τα πάντα και έτσι και η Εθνική, μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο.

Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, είναι να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα φιλικά. Να βρούμε, όπως είπα, την ταυτότητα μας και να πούμε ότι από εδώ και πέρα, αυτό είναι το μπάσκετ που μας ταιριάζει και θέλουμε να παίζουμε».

Τον Παναθηναϊκό: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση, όλοι μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...