Αδύνατη η παραμονή των δανεικών

Δύσκολη θεωρείται η παραμονή των τριών δανεικών του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, λόγω των οικονομικών συνεπειών από τον κορωνοϊό.

Όλες οι ομάδες ανά χώρα, θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπους προκειμένου να καλύψουν τη ζημία που θα τους προκαλέσει στα οικονομικά η πανδημία που ταλανίζει ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι, σύμφωνα και με τα χθεσινά δημοσιεύματα(22/3) ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να πουλήσει κάποιον ποδοσφαιριστή, με τον Τσάβι Ρόκα να ενεργοποιεί ήδη τις διαδικασίες με τις επαφές του.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει η «Livesport», είναι δεδομένο πως το «τριφύλλι» δεν θα μπει σε διαδικασία να διαπραγματευτεί τις ρήτρες των Ζαχίντ, Ανουάρ και Ναγκί, με τον δανεισμό τους να ολοκληρώνεται τον Ιούλιο. Η παραμονή κάποιων εξ αυτών στον σύλλογο μπορεί να γίνει μόνο με επέκταση δανεισμού.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.