Αφαιρέθηκε το τρόπαιο του 2010 από τα γραφεία της ΠΑΕ!

    Η αντιπροσωπεία της Θύρας 13 που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ αφαίρεσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος του 2010 και το παρέδωσε στον Ερασιτέχνη.

    Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί (27/10) τα γραφεία της ΠΑΕ για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους στον μεγαλομέτοχο. Παράλληλα σε μία συμβολική κίνηση, οι οπαδοί αφαίρεσαν το τρόπαιο από το πρωτάθλημα του 2010 το οποίο και παρέδωσαν στον Ερασιτέχνη.

    Αναλυτικά:

    «Το τρόπαιο του πρωταθλήματος του 2010 αφαιρέθηκε από τα γραφεία και παραδόθηκε στην ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ και θα επιστραφεί όταν η ομάδα θα κάνει πράξη τον ύμνο της».

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.