Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής ο Μπεργκ!

Απροσδόκητη εξέλιξη στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ο Μάρκους Μπεργκ 3 χρόνια μετά την αποχώρηση του για την Αλ Αϊν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι!

Ο Σουηδός φορ της Κράσνονταρ μίλησε στο SDNA για πολλά, μεταξύ των οποίων και η πιθανότητα επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε παρακάτω την συνέντευξη που παραχώρησε:

Έχεις στο μυαλό σου ως σενάριο μία πιθανή επιστροφή στον Παναθηναϊκό;

«Είμαι ανοιχτός, δεν κλείνω καμία πόρτα. Θα ήταν χαζό από την πλευρά μου να κάνω κάτι τέτοιο. Όλοι ξέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει μία πολύ μεγάλη θέση στην καρδιά μου και όλα είναι ανοιχτά. Θα δούμε, όμως. Δεν θα βιαστώ να πάρω κάποια απόφαση. Είναι πολλά τα ζητήματα που πρέπει να λάβω υπόψιν μου, έχω μία οικογένεια με τρία παιδιά. Πρέπει να πάρουμε μία απόφαση που θα είναι καλή για όλους μας».

Γνωρίζεις πως πλέον η κατάσταση στο σύλλογο έχει εξομαλυνθεί και υπάρχει σταθερότητα;

«Φυσικά και το γνωρίζω, ακολουθώ την ομάδα και μαθαίνω τα νέα της. Γνωρίζω πως έχει η κατάσταση τώρα στο σύλλογο και σίγουρα είναι καλό για όλους να υπάρχει ασφάλεια. Τη χρειάζονται οι παίκτες. Πρέπει να ξέρουν πως θα πληρωθούν στην ώρα τους, πως δεν θα έχουν κόντρες με τη διοίκηση. Ως παίκτης χρειάζεσαι ηρεμία έτσι ώστε να μπορείς να συγκεντρωθείς στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και σίγουρα είναι θετικό το ότι στον Παναθηναϊκό η κατάσταση είναι και πάλι έτσι».

Σε περίπτωση που υπάρξουν συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό ενόψει του καλοκαιριού θεωρείς πως τα χρήματα θα παίξουν τον πιο καθοριστικό ρόλο ή υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που θα σε επηρεάσουν σημαντικά στην απόφαση που θα πάρεις;

«Σίγουρα υπάρχουν πολλές διαφορετικές συνθήκες που μπορούν να διαμορφωθούν. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μία επιλογή αλλά δεν μπορώ να πω πολλά σχετικά με τις λεπτομέρειες. Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα είμαι εγώ σε έναν μήνα ή σε έξι. Θα δούμε και σίγουρα για την ώρα δεν μπορώ να δώσω μία ξεκάθαρη απάντηση πάνω σε αυτό».

Όταν πήρες το καλοκαίρι την απόφαση να μην αποδεχθείς την πρόταση του Ολυμπιακού, σκέφτηκες πως στο μυαλό του κόσμου του Παναθηναϊκού θα έχεις μία ακόμα πιο ξεχωριστή θέση;

«Σίγουρα αυτό ήταν ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες στο να πάρω την απόφασή μου το προηγούμενο καλοκαίρι. Σέβομαι όλες τις ομάδες αλλά τα συναισθήματά μου για τον κόσμο του Παναθηναϊκού έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Αν δεν αισθάνεσαι καλά με την επιλογή σου, τότε αυτή δεν είναι η πιο σωστή. Έτσι θεωρώ πως έπραξα σωστά που δεν πήγα στον Ολυμπιακό παρά το ότι τον σέβομαι όπως είπα».

Πηγή: SDNA.gr