Αυτοανακοινώθηκε η Λεουτσάνκα! (Pic)

Η Γέλενα Λεουτσάνκα επισημοποίησε την μεταγραφή της στον Παναθηναϊκό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρώτο το Prasinoforos.gr σας προειδοποίησε για την «βόμβα» που ήταν έτοιμη να σκάσει στον Παναθηναϊκό… και λίγες ώρες μετά η Γέλενα Λεουτσάνκα αυτοανακοινώνεται μέσα από ποστάρισμα στο Instagram.

Μπορεί η ανακοίνωση να μην έχει βγει ακόμη αλλά η Λευκορωσίδα δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, επιβεβαιώνοντας έμμεσα την συμφωνία.

Το ποστ:

«Σχεδόν 2 χρόνια… πόνος … φόβος … αμφιβολία … απογοήτευση μετά την απογοήτευση … κούραση … προδοσία … αίσθημα εγκατάλειψης … πτώση και σηκωμένος ξανά και ξανά. ..Φυλακή… Covid – Ζούσα μέσα από αυτά. Είναι η αλήθεια και η ιστορία μου, που συνεχίζω να γράφω. Χωρίς αυτά τα συναισθήματα και τις εμπειρίες, δεν θα ήξερα ποιος είναι ο Θεός, ποια είναι η πραγματική πίστη, τι είναι η αγάπη, η συγχώρεση, η υπομονή και η ευγνωμοσύνη. Πώς είναι να αντιμετωπίζεις φόβο, όταν όλες οι πόρτες είναι κλειδωμένες και δεν μπορείς να ξεφύγεις. Όταν είσαι ισχυρός είναι η μόνη σου επιλογή

Όταν οι άνθρωποι με αμφισβήτησαν, δούλεψα ακόμα πιο σκληρά. Όταν είπαν ότι δεν θα παίξω ξανά, δεν άκουσα. Και όταν μου είπαν να το ξεχάσω και να προχωρήσω, άκουσα την καρδιά μου και δεν έχασα ποτέ την πίστη μου.

Ήταν ένα μακρύ ταξίδι αλλά είμαι εδώ τώρα. Χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού με τεράστια ιστορία και υπέροχους φιλάθλους! Σας ευχαριστώ που με έχετε».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.