Αγγέλου: «Είμαστε πολύ καταπονημένοι»

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αγγέλου μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό«Έγινε το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Η δική μας στοχοπροσήλωση ήταν να τελειώσει ο μικρός προπονητικός κύκλος που είχαμε ανοίξει. Μέσα από προπονήσεις και αναλύσεις, προσπαθήσαμε να μάθουμε την ομάδα. Είμαστε πολύ καταπονημένοι. Αυτό που θέλαμε ήταν να ξεκαθαριστούν οι ρόλοι. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη λειτουργία όλου του οργανισμού. Και όπως λέει ο πρόεδρος, βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση κι ας κάνουμε λάθη. Έχουμε καλύτερη εικόνα της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε πέτρα-πέτρα να χτίσουμε την ομάδα».

Για το τι χρειάζεται η ΑΕΚ: «Καταρχάς, ιεραρχήσαμε τι χρειάζεται η ομάδα. Πέρασε μια καταπονημένη περίοδο. Υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί. Ακόμα και σήμερα, έλειψαν κάποιοι παίκτες, όπως ο Κιθ και ο Γιανίκ. Ο Μόουζες και ο Κατσίβελης έχουν κι αυτοί προβλήματα. Αυτό που θέλαμε ήταν να φτιάξουμε το σώμα και το μυαλό. Θέλουμε… σέρβις στο σώμα. Στην πνευματικότητα της ομάδας επίσης. Να κατεβάσουμε τις ορμόνες του στρες. Αυτό θα γίνει μέσα από την αλληλεγγύη που θα έχουμε μεταξύ μας. Να αποκαταστήσουμε το μυαλό μας. Είναι δικαιολογημένο που υπήρχε όλο αυτό. Όταν αυτό γίνει, θα αρχίσουμε να δώσουμε βάση στο μπάσκετ. Τώρα δεν ασχολούμαι ακόμα με το μπάσκετ».

Για τη σκέψη του για τα playoffs: «Δεν έχω καμία σκέψη. Για να κατέβεις στο ταρτάν, πρέπει να είσαι υγιής σωματικά και πνευματικά. Όταν δοθεί η εκκίνηση, ο.. δρομέας της ΑΕΚ θα ξεκινήσει».

Για το αν είδε κάποια έκπληξη από την ομάδα«Δεν είδα καμία έκπληξη. Προπονητικά είναι πολύ καλά δουλεμένη. Το προηγούμενο προπονητικό staff έκανε εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι της τακτικής. Απλά υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα που προανέφερα. Δεν τα έχει μόνο η ΑΕΚ. Τα έχουν κι άλλες μεγάλες ομάδες, όπως η Ρεάλ και η Φενέρ. Εδώ στην Ελλάδα πιεζόμαστε λίγο περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Ανέβηκε το επίπεδο του στρες. Η ΑΕΚ έχει ρόλους, έχει καλό κλίμα και πολύ καλή οργάνωση. Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα».  

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.