«Αγγίζει» το ένα εκ. ευρώ η συμφωνία με Βέλεθ!

  Ο Φραν Βέλεθ θα ανήκει οριστικά από το προσεχές καλοκαίρι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αφού οι πράσινοι ενημέρωσαν επίσημα τον Άρη πως κατέληξαν σε συμφωνία με τον νυν αμυντικό των κίτρινων της Θεσσαλονίκης.

  Ο Ισπανός μπακ συμφώνησε οριστικά με την πλευρά του Παναθηναϊκού και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους.

  Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές προβλέπει συνεργασία τριετούς διάρκειας, ενώ οι απολαβές του Ισπανού μπακ θα αγγίζουν συνολικά για τα επόμενα τρία χρόνια το ένα εκατ. ευρώ και θα αυξάνονται κλιμακωτά.

  Το γεγονός, λοιπόν, πως την Κυριακή μπήκε και η «σφραγίδα» στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φραν Βέλεθ εξηγεί και το γιατί οι πράσινοι απέστειλαν την Δευτέρα το σχετικό χαρτί στον Άρη για να γνωστοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον Ισπανό μπακ ενόψει καλοκαιριού.

  Ασφαλώς και πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση από πλευράς των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που δείχνει πως γνωρίζουν πως πρέπει να κινηθούν στο κατάλληλο τάιμινγκ. Και αυτό διότι πέραν του ότι πρόκειται για έναν αμυντικό που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα, είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν και άλλες ελληνικές όμως εκείνος κατέληξε στο τριφύλλι.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »