Αγγλικά δημοσιεύματα για Αμπέιντ

    Μετά τα πορτογαλικά δημοσιεύματα, πήραν θέση και τα αντίστοιχα αγγλικά που κάνουν λόγο για επιστροφή του Μεχντί Αμπέιντ στη Νιουκάστλ.

    Αναλυτικότερα, τα δημοσιεύματα επισημαίνουν πως ο αγγλικός σύλλογος ευελπιστεί στο να επανεντάξει στο ρόστερ του το Γαλλοαλγερινό μέσο, θεωρώντας πως δεν δόθηκαν οι ευκαιρίες που άξιζε ο Αμπεντ τη σεζόν 2014-2015, όταν και αγωνιζόταν ξανά στη Νιουκάστλ.

    Υπενθυμίζεται, πως χθες, η πορτογαλική «O’ Jogo», έκανε την αρχή, στο θέμα Αμπεντ, αναφέροντας πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ενδιαφέρει την πρώην ομάδα του, βγάζοντας επί της ουσίας, εκτός κάδρου την Πόρτο, η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.