Αγιασμός με όλα τα απαραίτητα μέτρα (pics)

  Τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν σήμερα τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

  Ο Παναθηναϊκός έκανε σήμερα τον αγιασμό των τμημάτων βόλεϊ ανδρών και βόλεϊ γυναικών στην έδρα που χρησιμοποιούν στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι.

  Όπως είναι κατανοητό φέτος δεν έγινε κοινός αγιασμός όλων των τμημάτων λόγω των μέτρων που υπάρχουν για τον Covid και έτσι γίνονται τμηματικά.

  Από πλευράς της διοίκησης ήταν ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος και ο γενικός αρχηγός κ. Σωτήρης Νίκας.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »