Αγιούμπ: «Περνάω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό»!

  Ο κεντρικός μέσος του Παναθηναϊκού, Γιασίν Αγιούμπ έδωσε συνέντευξη σε Ολλανδικό μέσο και τόνισε τον ενθουσιασμό του που βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο τριφύλλι σε σχέση με την πρώην του ομάδα τη Φέγενορντ.

  Για τη φετινή χρονιά θεωρεί πως η ομάδα είναι ποιοτικά πιο ανεβασμένη και το τεχνικό επιτελείο πιο απαιτητικό, όπως ο προηγούμενος προπονητής του, Τεν Χαγκ.

  Συγκεκριμένα όσα ανέφερε στην στην εκπομπή Een Berg Sport του RTV Utrecht:

  «Στην Φέγενορντ είχα χάσει την επιθυμία μου να παίζω ποδόσφαιρο. Κανονικά θες να δείχνεις πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν αυτό στο… παίρνουν, τότε πονάει πολύ. Για μένα το πέρασμα μου από την Φέγενορντ ήταν ένα μάθημα. Στη ζωή κάποιες αποφάσεις που παίρνονται είναι σωστές και κάποιες λάθος. Είναι λάθος στη ζωή να μετανιώνεις για κάτι που έκανες».

  Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό: «Περνάω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Έχουμε μια καλή ομάδα, με νέους προπονητές. Στην Ελλάδα το προπονητικό τιμ είναι ιδιαίτερο απαιτητικό. Μου θυμίζει λίγο τον Έρικ Τεν Χαγκ»

  Τέλος αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή του στην Ουτρέχτη: «Ο Τεν Χαγκ είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, αλλά δεν ξεχνάει ποτέ το… χιούμορ του»

  sofa offers
  Loading...
  Translate »