Αγραβάνης ενόψει Παναθηναϊκού: «Έχουμε ανάγκη ένα μεγάλο αποτέλεσμα»

Για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι του Προμηθέα κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ωστόσο είναι αμφίβολος και για αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα σημείωσε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: 

«Πλέον το πρόγραμμα του Προμηθέα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο, με παιχνίδι ανά τρεις ημέρες, οπότε τα λέμε αρκετά συχνά.

Είμαι στεναχωρημένος μετά από το παιχνίδι στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αφενός επειδή ηττηθήκαμε, αφετέρου γιατί λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που με ταλαιπωρεί δεν μπόρεσα να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Κάνω αγώνα δρόμου για να γυρίσω πίσω το συντομότερο και ελπίζω να τα καταφέρω άμεσα. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ με τραυματισμούς σαν ομάδα το τελευταίο διάστημα, έχουμε δώσει πολλά συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και σε Ευρώπη, όμως αυτό δεν μπορεί να είναι πάντα δικαιολογία. 

Ξέρουμε πως στα τελευταία ματς έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο μας, όμως είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία και να έχουμε μια καλή πορεία στα playoffs.

Παιχνίδια σαν αυτό που έχουμε την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, αποτελούν πάντα πρόκληση για εμάς. Η ομάδα είναι έτοιμη να παλέψει για κάθε κατοχή και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί, έχουμε ανάγκη ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να γυρίσει ο διακόπτης και να πάρουμε ξανά τα πάνω μας και είμαι πεπεισμένος πως όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τα πάντα, για να καλύψουν και το κενό των απόντων. 

Ελπίζω, ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας και να μας στηρίξει, γιατί σε αυτή την δύσκολη καμπή της σεζόν, τον έχουμε ανάγκη, περισσότερο από ποτέ».