Αγραβάνης: «Αν το είχα κάνει εγώ αυτό…» (pic)

    Αγραβάνης

    O Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε την κίνηση του Εβιάν Φουρνιέ κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ.

    Με ένα σχόλιο στα κοινωνικά δίκτυα ο Δημήτρης Αγραβάνης θέλησε να σχολίασε την κίνηση που έκανε ο Εβαν Φουρνιέ στα πλαίσια του Game 3 των τελικών της Basket League.

    Να θυμίσουμε ότι ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού, είχε κάνει μια άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα του ΟΑΚΑ, γεγονός που εξόργισε τους φίλους του Παναθηναϊκού.

    Ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε την κίνηση αυτή λέγοντας:

    «Αν το είχα κάνει εγώ αυτό θα είχα αποκλειστεί για τη μισή σεζόν.»

    Δείτε το σχόλιο:

    Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης…

    Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ (’23). Από τον 2023 αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση. Στόχος μου είναι η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.