Αϊδινιώτης: «Προέχει το συμφέρον και ιστορία του Παναθηναϊκού»

Μετά τον Τάκη Κορωναίο και ο προπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης, μίλάει στο Prasinoforos.gr για την διχόνοια που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Με την διχόνοια δεν πας πουθενά, η συμβουλή μου ειναι ο χειρότερος συμβιβασμός, το καλύτερο δικαστήριο διαφορετικά να πάρουμε όλοι απο ένα όπλο και να σκοτωθούμε μεταξύ μας. Δεν χρειαζόμαστε αντίπαλο βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας… κύριοι ειμαστε, όχι παιδια για να μας παρασύρει ο εγωισμός μας, προέχει το συμφέρον και η ιστορία του συλλόγου μας. Δεν περισσεύει κανείς ειμαστε όλοι στρατιώτες του μεγάλου μας Παναθηναικου και πρέπει να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας τους , νερό στο κρασί μας και όχι λάδι στην φωτιά ξυπνήστε».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »