Αισιόδοξη η Καλέντζου

Αισιοδοξία πλημμυρίζει την Τούλα Καλέντζου, όπως φάνηκε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών. Η Καλέντζου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις λεπτομέρειες, οι οποίες θα κρίνουν τον κάτοχο του τροπαίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού:

«Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λευκάδας για την ωραία υποδοχή. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι ένα Final four Κυπέλλου διεξάγεται εκτός Αθήνας διότι σίγουρα το βιώνουμε καλύτερα. Ως Παναθηναϊκός, είναι υποχρέωσή μας να δίνουμε το «παρών» σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Αθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και ανταγωνιστικοί, ώστε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο της ομάδας που πιστεύει σε μας και πάντα μας ακολουθεί».

Για τις λεπτομέρειες εκείνες που θεωρεί ότι κρίνουν τα παιχνίδια ενός Final four: «Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν ποσοστά υπέρ κάποιας ομάδας. Ουσιαστικά πρόκειται για μεμονωμένους αγώνες. Θεωρώ ότι ακόμα και ο ημιτελικός, αποτελεί τον πρώτο τελικό. Οι πιθανότητες είναι ίδιες και για τις τέσσερις ομάδες. Σε αυτούς τους αγώνες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο κάποιοι μπασκετικοί παράγοντες. Είναι θέμα ετοιμότητας, τύχης, να βρεθεί η ομάδα σε καλή ημέρα αγωνιστικά, να έχεις διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο και να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι».

Για την τοπική ομάδα Νίκη Λευκάδας: «Η Νίκη έχει μια επιτυχημένη πορεία φέτος και θεωρώ ότι είναι πολύ καλό για το χώρο του γυναικείου μπάσκετ να υπάρχουν ομάδες από την περιφέρεια. Αν και ξεκίνησαν με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, στη Νίκη πήγαν πολύ καλύτερα από ό,τι και οι ίδιοι περίμεναν. Προφανώς είχαν τη στήριξη όλου του κόσμου στη Λευκάδα, όπως της τοπικής Αρχής, χορηγών κλπ.

Το γεγονός ότι κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο η ομάδα έπρεπε να ταξιδεύει για τα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και να αποκτήσει ξένες, δημιουργεί αρχικά πολλά λειτουργικά θέματα και μετά μπασκετικά, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους. Ωστόσο, έγινε καλή διαχείριση και οι στόχοι επιτεύχθηκαν για τη Νίκη».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...