Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό για Ευρώπη!

  Σιγουριά υπάρχει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού για την άρση της ποινής από την UEFA και την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

  Η προσπάθεια για άρση της ποινής για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ένα απ’ τα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό. Στο πλαίσιο αυτού, θα γίνει ακρόαση στην UEFA, με το «τριφύλλι» να παραθέτει όλα τα στοιχεία που δείχνουν την βελτίωση των οικονομικών του συλλόγου, με τη μείωση του χρέους και τον διακανονισμό για τις οφειλές που απομένουν.

  Σύμφωνα με την «Πράσινη» υπάρχει αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό πως εκτός από την αδειοδότηση για τις εγχώριες διοργανώσεις, θα καταφέρει να πάρει και την απαραίτητη άδεια για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά σαλόνια, αφού εξεταστεί ο φάκελος από την ΕΠΟ.

  Απ’ τη στιγμή που συμβεί αυτό, οι «πράσινοι» θα έχουν ένα επιπλέον χαρτί στην προσπάθεια τους να αγωνιστούν και πάλι στην Ευρώπη και παρόλο που οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους, είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »