Αισιοδοξία Νταμπίζα ενόψει νέας σεζόν!

  Ο Νίκος Νταμπίζας, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

  Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” είπε στους ποδοσφαιριστές:

  «Το χθες είναι χθες και το αύριο θα είναι διαφορετικό από το χθες. Όσοι μείνατε το κάνατε γιατί το πιστεύατε και το θέλατε πραγματικά. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό»

  Με αυτή τη δήλωση ο Νίκος Νταμπίζας θέλησε να ξεκαθαρίσει σε όλους πως μπορεί η σεζόν που έρχεται να είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο η ομάδα δε θα ζήσει ξανά καταστάσεις ανάλογες με τη περσινή χρονιά.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »