Αίσχος Καραπαπά: «Αλλόθρησκοι κάντε τα παιδιά σας Ολυμπιακούς»

Καθώς η Super League, η ΕΠΟ και τα θεσμικά όργανα σφυρίζουν αδιάφορα και επιτρέπουν να εκφράζονται με χουλιγκανίστικο τρόπο χωρίς συνέπειες ορισμένοι έχουν αρχίσει να αποθρασύνονται τελείως βάζοντας πλέον στο βρώμικο στόμα τους και τα παιδιά των αντιπάλων οπαδών.

Για μία ακόμη φορά ξεφεύγει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο αυτή τη φορά ξεπέρασε σε… επικίνδυνο βαθμό τα όρια, αφού δεν δίστασε να πιάσει στο στόμα του και παιδιά!

«Το συμπέρασμα από μία βραδιά που η ατυχία μας (κυρίως αυτή) και η κακή διαιτησία μας πίκραναν, είναι ένα: Αλλόθρησκοι, κάντε τα παιδιά σας Ολυμπιακούς! Μην τα κάνετε κομπλεξικούς και στερημένους όπως είστε εσείς. Εντάξει. Θα χαίρεστε (στην καλύτερη) 10 μέρες στις 365! Αλλά δε θέλετε τα παιδιά σας να είναι χαρούμενα (όπως εμείς οι Ολυμπιακοί) τις 355 υπόλοιπες;», αναφέρει σε μία θλιβερή ανάρτησή του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο «αιώνιο» ντέρμπι. 

Έχει τελικά πάτο το βαρέλι;

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.