Αίτημα Ολυμπιακού στην ΕΟΚ: Θέλει την αίθουσα 5 του ΣΕΦ των 150 ατόμων!

Το πείραμα στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ δοκιμάστηκε, απέτυχε και η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, κατέθεσε αίτημα να παίξει στο Game 3 των τελικών στην αίθουσα 5 του γηπέδου, εκεί που πέρυσι σήκωσε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.

Σε γήπεδο χωρητικότητας 150 ατόμων ζητάει ο Ολυμπιακός να διεξαχθεί το τρίτο ματς της σειράς των τελικών, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές αποτυχίες στις οποίες τον υποχρέωσε ο Παναθηναϊκός με το μισό μπάτζετ και χωρίς σέντερ.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το SDNA, η ΕΟΚ θα αποφασίσει μέχρι το πρωί της Τρίτης αν θα κάνει αποδεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού να γυρίσει στο γήπεδο που καλύπτει περισσότερο τη δημοφιλία του τμήματος καθώς όπως φάνηκε στον πρώτο τελικό, η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική με 150 άτομα να δίνουν το παρών. 

Αυτοί οι 150 σε ένα γήπεδο με τρεις σειρές εξέδρας μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο και ο Ολυμπιακός ζήτησε να παίξει εκεί το παιχνίδι της Τετάρτης, στις 5 μ.μ. προκειμένου να αλλάξει… περιβάλλον και να γλιτώσει ένα πιθανό νέο κάζο που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ γυναικών.

Πηγή: Sdna.gr