«Ακόμα καλύτερος του χρόνου ο Παλάσιος»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «SDNA» οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιστεύουν πως ο Αργεντινός εξτρεμ θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερος την επόμενη σεζόν.

Ο Παλάσιος πλέον αποτελεί σταθερά του Παναθηναϊκού με τον Αργεντινό εξτρεμ να κάνει την διαφορά. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του «Τριφυλλιού» είναι πως την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερος, καθώς θα έχει προσαρμοστεί πλήρως αλλά και το πλέον βασικό, θα έχει πάρει τις ανάσες που χρειάζεται καθώς παίζει σερί από τις αρχές του προηγούμενη καλοκαιριού.

To δημοσίευμα του «SDNA» αναφέρει:

«Αφού χρειάστηκε τον αναγκαίο χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα, o Σεμπαστιάν Παλάσιος «ζωγραφίζει» πλέον με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μετρά 12 γκολ και 3 ασίστ σε 39 παιχνίδια και εξελίσσεται σε έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της φετινής σεζόν για το «τριφύλλι».

Αυτά βλέπουν πολλοί (εντός και εκτός των πράσινων τειχών) και προβλέπουν πως την επόμενη σεζόν – έχοντας πλέον εγκλιματιστεί 100% – θα ανέβει σε ακόμα πιο υψηλά στάνταρ απόδοσης και θα βγάζει…μάτια με τις εμφανίσεις του».