Ακόμη τρεις αγώνες θα αναβληθούν το ερχόμενο διήμερο στην Euroleague

H EuroLeague Basketball ενημέρωσε επισήμως για την αναβολή τριών αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το διήμερο 22-23 Οκτωβρίου.

Η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ανακοίνωσε πως τρεις αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα, αναβάλλονται και πλέον θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες.

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Αρμάνι Μιλάνο (22/10)

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αιτήθηκε την αναβολή, λόγω αδυναμίας της ρωσικής ομάδας να παραταχθεί με μίνιμουμ οκτώ παίκτες κόντρα στους Ιταλούς.

Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια (22/10)

Η Άλμπα Βερολίνου αιτήθηκε την αναβολή λόγω της τοπικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα του Ρενέσες, αφήνοντας της με λιγότερους από οκτώ διαθέσιμους παίκτες.

Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν (23/10)

Η Βιλερμπάν ζήτησε την αναβολή λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού που δεν επιτρέπουν στους Γάλλους να παραταχθούν με μίνιμουμ οκτώ παίκτες.

Εξάλλου, το συμβούλιο των μετόχων της ECA πραγματοποίησε χθες (19/10) τηλεδιάσκεψη και αποδέχτηκε την τροποποίηση του άρθρου 6 που προέβλεπε ήττα με 0-20 για ομάδες που αδυνατούσαν να παραταχθούν με τουλάχιστον οκτώ παίκτες λόγω κορονοϊού. 

Μαζί με τα προαναφερθέντα τρία ματς, οι εκκρεμείς αγώνες γίνονται επτά, καθώς έχουν αναβληθεί και οι εξής:

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός (3η αγωνιστική)
Μπασκόνια – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (3η αγωνιστική)
Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας (4η αγωνιστική)
Βαλένθια – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (4η αγωνιστική)

Κάθε αγώνας μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές, εφόσον υπάρξουν διαθέσιμες ημερομηνίες.