«Άκυρο» από Μητσοτάκη στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

    Κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η απόφαση για επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων, αναστέλλεται οριστικά.

    Παρά το γεγονός πως χθες (19/10) ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η παρουσία του κόσμου στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων, τις τελευταίες ώρες υπήρξαν ενστάσεις από το Υπουργείο Υγείας για το αν θα έπρεπε να εφαρμοστεί η συγκεκριμένη απόφαση.

    Ως εκ τούτου, μετά από συνεννόηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σωτήρη Τσιόδρα, η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα αναβάλλεται, καθώς κρίθηκε ασφαλέστερο να μην εφαρμοστεί στην παρούσα φάση.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.