Ακύρωσε τις επισκέψεις σε Κορωπί, Σπάτα ο Αυγενάκης μετά το «άδειασμα» του Παναθηναϊκού

  Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης επρόκειτο να βρεθεί σήμερα (7/5) στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αλλά το βαρβάτο «άδειασμα» των «πράσινων» άλλαξε τα σχέδιά του.

  Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Λευτέρη Αυγενάκη μέσω διαρροής την Τετάρτη (6/5) πως είναι ανεπιθύμητος στο Κορωπί, προτρέποντας τον μάλιστα να πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος.

  Όπως ενημερωθήκατε με σχετικό άρθρο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε συγκεκριμένα: «Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύσει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος».

  Έπειτα απ’ αυτό, σήμερα το πρωί ακολούθησε η ενημέρωση από τη ΓΓΑ ότι: «Οι προγραμματισμένες επισκέψεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεν θα πραγματοποιηθούν». 

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »