Αλαφούζος: «Άμεσα κεντρική διαχείριση, για να σταματήσουν οι εξαρτήσεις»

Την επιστροφή της κεντρικής διαχείρισης ώστε να ωφεληθούν οι μικρότερες ομάδες και να σταματήσουν οι όποιες εξαρτήσεις από τα γνωστά παράκεντρα, πρότεινε στη Λίγκα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού , Ιωάννης Αλαφούζος ζήτησε να συντομεύσουν οι διαδικασίες ώστε να επανέλθει η κεντρική διαχείριση, ήδη από την φετινή αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να σταματήσουν να υπάρχουν παντός είδους επηρεασμοί από τα γνωστά παράκεντρα του ελληνικού πρωταθλήματος και να υπάρξει αυτονομία όλων των ομάδων.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγκεκριμένα, ζήτησε από την κυρία Κοξένογλου να ορίσει ημερομηνία διοικητικού συμβουλίου για την κεντρική διαχείριση.

Επιπλέον, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει από φέτος σε αυτή τη διαδικασία, με σκοπό οι μικρότερες – οικονομικά – ομάδες, να εισπράττουν τουλάχιστον 2.5 εκατομμύρια ευρώ, μειώνοντας ταυτόχρονα οι μεγαλύτερες τα δικά τους έσοδα».

Η παραπάνω πρόταση, όπως υπογράμμισε, γίνεται από το τριφύλλι για να δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις ομάδες να μην έχουν εξαρτήσεις από τους γνωστούς άγνωστους, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τους μικρότερους να γίνουν «δορυφόροι» τους, ικανοποιώντας τους οικονομικά αιτήματα, μιας και γνωρίζουν ότι οι μικρομεσαίες ομάδες βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση.