«Ο Αλαφούζος ανάγκασε τον ΑΝΤ1 να δείξει από το ελεύθερο κανάλι ολόκληρο το Μουντιάλ»

Η πρόθεση του ΑΝΤ1 να δείξει παιχνίδια του Μουντιάλ στο Μακεδονία ΤV εξόργισε τον ιδιόκτητή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και ιδιοκτήτη του Τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ», Γιάννης Αλαφούζου, ο οποίος απευθύνθηκε στο ΕΣΡ για το συγκεκριμένο θέμα.

Από τους διαδρόμους του ΣΚΑΪ η στήλη έμαθε ότι η οργή του Γιάννη Αλαφούζου για το Μουντιάλ είναι πρωτόγνωρη.

Όχι, ο ιδιοκτήτης του καναλιού, αλλά και του Παναθηναϊκού, δεν εκνευρίστηκε επειδή το ΑΝΤ1+ κατέρρευσε και δεν είδε τους αγώνες – μάλιστα μάθαμε ότι υποστηρίζει την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά συμπαθεί και τη Γερμανία.

Ούτε εκνευρίστηκε με τα παιχνίδια που δεν είχαν γκολ, όχι. Προσωπικά ο Αλαφούζος, αργά το βράδυ της Τρίτης, επικοινώνησε με μέλη του ΕΣΡ για να υπενθυμίσει, με τον πλέον έντονο τρόπο, ότι είναι παράνομο ο ΑΝΤ1 να… πασάρει παιχνίδια του Μουντιάλ προς μετάδοση στο Μακεδονία ΤV. «Δεν έχει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, έχει άδεια θεματικού καναλιού», τους θύμισε – και σωστά.

Άνοιξε λοιπόν νέο μέτωπο στο μιντιακό γίγνεσθαι, ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Θοδωρή Κυριακού. Το πώς θα υπερβεί το πρόβλημα της συνδρομητικής πλατφόρμας ο ΑΝΤ1 «είναι δικό τους πρόβλημα, αλλά να μην παρανομήσουν», πρόσθεσε.

Πηγή: www.dailymedia.com.gr