Αλαφούζος το 2012: «Ο Παναθηναϊκός έχει χρέος 28 εκατομμυρίων λόγω του Βαρδινογιάννη»

Το Prasinoforos.gr σας θυμίζει τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου το 2012 στην συνέλευση της Παναθηναϊκής συμμαχίας όταν κατονόμασε υπεύθυνο για χρέη 28 εκατομμυρίων ευρώ τον Γιάννη Βαδινογιάννη.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει να οφείλει 28 εκατ. ευρώ. Είναι κάτι που οφείλεται στον τρόπο που διοικήθηκε. Ξέρετε καλά ποιοι διοίκησαν τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 2-3 χρόνια. Το 54% το είχε ο κ. Βαρδινογιάννης. Εσείς μπορείτε να απαντήσετε γιατί εγκατέλειψε τον Παναθηναϊκό; Γιατί δεν πλήρωνε; Ο κ. Βαρδινογιάννης δεν έβαζε χρήματα στον Παναθηναϊκό».

Άρα ποιος δημιούργησε το αρχικό χρέος;

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.