Αλαφούζος: «Η Λεωφόρος είναι το σπίτι μας»

Το πλάνο της ανακαίνισης της Λεωφόρου σχολίασε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Αλαφούζος. Στο ΟΑΚΑ θα δοθούν τα Ευρωπαϊκά ματς.

Αναλυτικά:

Όλοι μας θα βάλουμε πλάτη, τα έργα θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τα πλέι-οφ, έχουμε μαζέψει ένα εκατομμύριο από φίλους του Παναθηναϊκού που θα πάρουν τις σουίτες. Σαφώς και θα βάλουμε όλοι χρήματα. Μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσει το μισό έργο, θα φτιάξουμε τη δεύτερη εξέδρα πάνω από την Τσόχα για 2.300 οπαδούς. Εμείς είμαστε περαστικοί, έχουμε μια βάρδια και φεύγουμε. Ο Παναθηναϊκός μένει και ο ερασιτέχνης είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του γηπέδου».

Πόσο θα διαρκέσουν τα έργα και που θα γίνουν τα ματς της Ευρώπης; 

«Θεωρούμε ότι από την μέρα που θα εκδοθεί η άδεια θα χρειαστούμε 3 μήνες για την ολοκλήρωση του έργου. Τα παιχνίδια για την Ευρώπη θα τα δώσουμε στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσουμε τα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος να είναι εδώ στο γήπεδό μας».

Ποιο το κόστος και αν θα χρησιμοποιηθεί το κονδύλι της Περιφέρειας;

«Για να γίνουν τα βασικά κομμάτια χρειαζόμαστε από 10 ως 15 εκατ. ευρώ. Προφανώς ελπίζουμε πως θα μας δοθούν τα χρήματα της Περιφέρειας και δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε πως δεν θα μας δοθούν. Πάντως τα 7 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας δεν φτάνουν. Από ό,τι ξέρουμε θα μας τα δώσουν. Του χρόνου θα ξεκινήσουμε όπως και να’ χει το δεύτερο μέρος των έργων».

Υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλους επιχειρηματίες για οικονομική συμβολή για το γήπεδο ή για ονοματοδοσία του γηπέδου;

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Για ονοματοδοσία δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή. Αφού φτιάξουμε το γήπεδο θα συζητήσουμε ό,τι υπάρχει».

Ποιο είναι το αυστηρό χρονοδιάγραμμα;

«Η πρώτη φάση θα αρχίσει μετά το τέλος των playoffs. Τα κτίρια θα ξεκινήσουν μόλις πάρουμε την άδεια. Δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε πως θα υπάρξει καθυστέρηση. Μόλις πάρουμε την άδεια, πιστεύω τον Ιούνιο, θα προχωρήσουμε στα έργα».

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...