Αλαφούζος: «Πάντα επιλέγω τον δρόμο της καθαρότητας και της νομιμότητας»

  Ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε σε μία δημόσια δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  Ο μεγαλομέτοχος μετά από έξι μέρες σιωπής τοποθετήθηκε δημόσια για την υπόθεση του Ρουμπέτη. Αρχικά, τόνισε πως το αυτοκίνητο είναι παροπλισμένο από το 2010 ενώ έκανε λόγο για ανθρώπους του παρασκηνίου που θέλουν να πλήξουν τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό.

  Αναλυτικά όσα αναφέρει:

  «Με αφορμή το γεγονός ότι όχημα ιδιοκτησίας εταιρείας του Ομίλου μου βρέθηκε στην κατοχή του θύματος δολοφονικής επίθεσης, επιχειρείται από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων, μέσω ελεγχόμενων Μέσων Ενημέρωσης και trolls του διαδικτύου, η άμεση σύνδεση του προσώπου μου με σκοτεινά κυκλώματα της νύχτας.

  Για το πώς βρέθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τις τελευταίες ημέρες χωρίς την εμπλοκή μου και ενώ έλειπα στο εξωτερικό, στα χέρια του δολοφονηθέντος, με τον οποίο ουδεμία σχέση είχα, δόθηκαν στις αρμόδιες αρχές οι απαραίτητες ρητές διευκρινίσεις. Το όχημα αυτό, κατασκευής του 2010, είχε ουσιαστικά παροπλιστεί και δεν το χρησιμοποιούσα καθώς είχε αντικατασταθεί από νεότερα αυτοκίνητα.

  Η ιστορία του καθενός μας στην Ελλάδα είναι γνωστή και ο στόχος των κέντρων γίνεται εύκολα αντιληπτός.

  Η διαδρομή μου, μέσα από το πληγωμένο από γκανγκστερικές μεθόδους ελληνικό ποδόσφαιρο, επιβεβαιώνει ότι πάντα επιλέγω τον δρόμο της καθαρότητας και της νομιμότητας.

  Άλλοι είναι αυτοί που καθοδηγούν ανθρώπους της νύχτας και εμπλέκονται με ξυλοδαρμούς, απειλές και χρηματισμούς. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι του παρασκηνίου που ενορχηστρώνουν τα σε βάρος μου συκοφαντικά δημοσιεύματα, για να πλήξουν τον Παναθηναϊκό, που τους φοβίζει, γιατί ενισχύεται και επιστρέφει στη θέση που ιστορικά του αξίζει και ας του έκλεψαν φέτος το Πρωτάθλημα.

  Δεν πρέπει οι φίλαθλοί μας να παρασυρθούν από αυτούς που ως στόχο έχουν την αποδυνάμωσή μας.

  Από εδώ και πέρα τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Όλα στο φως…».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια