Αλαφούζος σε Νταμπίζα: «Κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα μείνει ελεύθερος»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύτηκε στον Νίκο Νταμπίζα πως θα πληρώσει τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου κανένας να μην καταθέσει προσφυγή εναντίον της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου θα βρεθεί σήμερα στο Κορωπί και θα τους ενημερώσει για το πλάνο των πληρωμών. Έτσι οι “πράσινοι” αναμένεται να πάρουν άμεσα το 35% της δόσης του Δεκεμβρίου και την ερχόμενη εβδομάδα την δόση του Φεβρουαρίου. Αυτά τουλάχιστον ειπώθηκαν μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Βασίλη Κωνσταντίνου, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Πράσινης”.

Αυτό που πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί είναι πως αν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν πληρωθούν σήμερα και όλο τον Φεβρουάριο θα έχουν δικαίωμα να καταθέσουν προσφυγή. Παρόλα αυτά, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση τους μετά τη νέα υπόσχεση της ΠΑΕ.

Τέλος (όπως αναφέραμε και στο ξεκίνημα), ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει δεσμευτεί στον Νίκο Νταμπίζα ότι αφενός δεν θα αφήσει κανέναν παίκτη να φύγει από την ομάδα και αφετέρου ότι θα υπάρξει οικονομική σταθερότητα στον σύλλογο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »