Στο «Γ. Καλαφάτης» ο Αλαφούζος – Η σκληρή ομιλία στους παίκτες!
0 Comments

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, μιλώντας με σκληρά λόγια σε παίκτες και τεχνικό τιμ.
H ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως εξόργισε τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος είδε την ομάδα του αντί να βρίσκεται στο -2 από τον Ολυμπιακό, να απομακρύνεται τελικά στο -5.
Με αφορμή αυτό ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρου του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Η διοίκηση σας τα παρέχει όλα, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής είναι στο πλευρό σας καθημερινά», ενώ συνέχισε:
«Οπότε ήρθε η ώρα που πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Θέλουμε το πρωτάθλημα».
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Για την επιστροφή στις νίκες
- Ο ΟΦΗ διέλυσε τον Μίλωνα – Η βαθμολογία της Volley League
- Ο Λεβαδειακός έκανε… πάρτι στο Αγρίνιο και η τετράδα απομακρύνεται!
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Περιμέναμε να δούμε τον κύριο Γιαννακόπουλο στο δικαστήριο, αλλά δεν εμφανίστηκε»
- «Πράσινη»… απόβαση στη Βουδαπέστη: Τόσο κόσμο θα έχει ο Παναθηναϊκός
Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση.
Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.






