Αλαφούζος: «Τελειώνουμε με τον Εσιέν»

Επιβεβαίωσε το διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Μάικλ Εσιέν ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στην Νέα Υόρκη.

Αναλυτικά:

«Είμαστε σε επαφές για να λύσουμε τη συνεργασία μας. Νομίζω ότι σύντομα θα τελειώσουμε με το θέμα. Δυστυχώς, δαπανήσαμε πολλά χρήματα και πιστέψαμε πολύ στον Εσιέν, αλλά όπως αποδείχθηκε κάναμε λάθος. Τώρα πρέπει να το διορθώσουμε», είπε, αρχικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και συνέχισε: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και 100% επαγγελματία. Αυτό πρέπει να το τονίσω. Απλώς, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αγωνιστικά».
«Θα πάρουμε καλό παίκτη για τη θέση στη μεσαία γραμμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε πάλι στην ίδια λογική του μεγάλου ονόματος. Όλα θα γίνουν με σκοπό το καλύτερο για την ομάδα. Να έρθει ένας ποδοσφαιριστής που θα ανεβάσει ποιοτικά το κέντρο μας».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...