Αλεξανδρόπουλος: Όνειρο μου να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό» (vid)

  O Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με τις εμφανίσεις του αποτελεί το πρόσωπο των ημερών στον Παναθηναϊκό. Ο 19χρονος κεντρικός μέσος μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠTV για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, τα όνειρά του, τους λόγους που τον έφεραν στην πρώτη ομάδα και την συνεργασία με τον Λάζλο Μπόλονι.

  Αναλυτικά:

  «Στην ακαδημία είμαι απ’ τα 11 μου. Σταδιακά ανέβαινα ηλικιακά τις αναπτυξιακές ομάδες. Πέρυσι έφτασα με τον κ. Δώνη να είμαι στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω τα κατάφερα με δουλειά, υπομονή και πίστη».

  Για την επιστροφή στις νίκες: «Μια νίκη βοηθά πάντα ψυχολογικά, αλλά δε μένουμε εκεί, δουλεύουμε καθημερινά μέσα στην εβδομάδα για να είμαστε πολύ καλοί στο ντέρμπι».

  Για το ματς με την ΑΕΚ: «Όλοι οι παίκτες πρέπει να δώσουμε το 100%. Να μπούμε όπως μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό. Να παίξουμε με ψυχή και πιστεύω το αποτέλεσμα θα έρθει».

  Για τον Λάζλο Μπόλονι: «Είναι πιστεύω δίκαιος απέναντι στους παίκτες, σε εμάς. Κάνουμε πολύ καλή προπόνηση, προπονούμαστε δυνατά, ενεργητική προπόνηση. Υπάρχει ομιλία, καλό κλίμα, πιστεύω όλα αυτά βοηθάνε».

  Για το ποδόσφαιρο την εποχή της πανδημίας: «Είναι δύσκολη όλη αυτή η κατάσταση που βιώνουμε με τον κορονοϊό. Όσον αφορά την καθημερινότητα του ποδοσφαιριστή, δεν αλλάζει. Δεν έχουμε πάρα πολλές εξόδους, σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο δεν μπορούμε να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους όσο θέλουμε, τους συγγενείς μας. Με υπομονή και πίστη κι αυτό θα περάσει».

  Για το στόχο του Παναθηναϊκού: «Να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Κοιτάμε κοντά δεν κοιτάμε μακριά, επειδή το κακό ξεκίνημα δεν μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ και ό,τι καλύτερο να έρθει. Σίγουρα κυνηγάμε έναν τίτλο».

  Για το όνειρό του: «Το όνειρό μου είναι να είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, να αγωνίζομαι σε όλα τα παιχνίδια, να καθιερωθώ μέσα στην ομάδα και έπειτα να είμαι υγιής και να αγωνιστώ στην Εθνική Ελλάδος».