Αλεξάντερ: «Αν γίνει το deal θα έρθουμε σε επαφή με τον Πιεμπονγκσάντ»!

Ο Μαρκ Αλεξάντερ, εκπρόσωπος της Redstone, ρωτήθηκε για το αν μπορέσει να προχωρήσει το πρότζεκτ του Athens Alive σε περίπτωση που αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε σε ερώτηση στο Twitter λέγοντας: «To Athens Alive είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ. Κάναμε μια προσφορά να αποκτήσουμε τον Παναθηναϊκό με την έγκριση του έργου για το Athens Alive. Ο κ. Αλαφούζος αποφάσισε να πάει στην άλλη κατεύθυνση. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Ό,τι κι αν γίνει, το Athens Alive θα είναι ένα καλό σπίτι για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει επαφή με τον Πιεμπονγκσάντ, εφόσον τελικά μπει στην ΠΑΕ, απάντησε: «Δεν χρειάζεται να είμαστε οι ιδιοκτήτες για να παρέχουμε στον Παναθηναϊκό το “σπίτι” που του αξίζει. Αν το deal προχωρήσει, θα μιλήσουμε μετά χαράς με τον νέο ιδιοκτήτη».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »