Αλεξανδρόπουλος: «Ρώτησα τον Γώγο αν θα έβαζε τον Χουάνκαρ να παίξει και είπε “προφανώς και όχι”»!

  Ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον γιατρό της αναμέτρησης, Χρήστο Γώγο, σχετικά με την κατάσταση του Χουάνκαρ.

  Ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σε ερώτηση που έκανε στον κ. Γώγο για το αν θα έβαζε ο ίδιος τον Χουάνκαρ να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό από κροτίδα, απάντησε «προφανώς και όχι».

  Χαρακτηριστικά, είπε: «Εξετάστηκε ο Χουάνκαρ στον αγωνιστικό χώρο και είπε ότι έχει οριζόντιο νυσταγμό και μειωμένη ακοή, μετά τον πήγαμε στα αποδυτήρια.  Τον εξέτασε πάλι ο γιατρός αγώνα και συνέχισε να έχει τα ευρήματα που είχε ο Χουάνκαρ. Η κουβέντα ήταν αν μπορεί να συνεχίσει ή οχι και αν πρέπει να μεταφερθεί για άλλες εξετάσεις. 

  Εξετάστηκε, περιμέναμε λίγο, δεν μπορούσε να σηκωθεί. Εννοείται ότι είχε τις αισθήσεις του και ότι είχε τραυματισμό. Είχε τραύμα, βαρότραυμα λέγεται. Η ερώτηση που έγινε από μένα “εσύ τον βάζεις μέσα” και μου είπε ο γιατρός του αγώνα “προφανώς και όχι”. Αυτό ειπώθηκε σε μεταξύ μας συζήτηση, παρουσία του κυρίου Θέου έγινε η κουβέντα αυτή μέσα στο ιατρείο.

  Αποκάλυψη: «Ο γιατρός έγραψε according to him μετά από προτροπή Μαρινάκη»!

  Στο 60λεπτο υπήρχε βελτίωση και μετά πηγαινοερχόμασταν στο γραφείο του γιατρού για να δούμε αν θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Είναι προφανές οτι ο γιατρός δεν θα έπαιρνε την ευθύνη πάνω του για να συνεχιστεί ο αγώνας, ήθελε να κάνει και άλλες εξετάσεις. Όταν έγινε η οριστική διακοπή του αγώνα έφυγα και εγώ για το νοσοκομείο. Τραυματισμός είναι και αποτυπώθηκε στις εξετάσεις.

  Με αυτά τα συμπτώματα ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Η ερώτηση στον γιατρό αυτή ήταν αλλά δεν ανέλαβε την ευθύνη να απαντήσει. Η δικιά μου απάντηση είναι “σε καμία περίπτωση”. Δεν θα παιξει ούτε σύμερα, ούτε στον επόμενο αγώνα», ανέφερε κατά την εξέτασή του ως μάρτυρας στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague ο γιατρός του Παναθηναϊκού.

  Εν συνεχεία, ο κ. Αλεξανδρόπουλος αναφέρθηκε και στον εκνευρισμό του Χουάνκαρ, όταν ο γιατρός προσπάθησε να τον σηκώσει ενώ ζαλιζόταν.

  «Στο 60λεπτο είχε ήπια βαρυκοΐα ο παίκτης. Ο Χουάνκαρ ήταν εκνευρισμένος και ο γιατρός προσπαθούσε να τον σηκώσει, ήταν εκνευρισμένος γιατί ζαλιζόταν», είπε.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια