Αλλαγές ΟΑΚΑ: Νέο παρκέ και αύξηση χωρητικότητας!

  Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έκανε ενημέρωση για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο ΟΑΚΑ εν όψει του «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

  Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου:

  «Ο Παναθηναϊκός έχει χωρίσει σε δύο στάδια την ανακαίνισή του. Θα γίνει ένα φρεσκάρισμα και κάποιες εργασίες που αφορούν το εσωτερικό του ΟΑΚΑ και η ολική ανακαίνιση που στόχος είναι να γίνει στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν.

  Πάτησε «γκάζι» και νίκησε το Περιστέρι

  Στο Παύλος Γιαννακόπουλος ο Παναθηναϊκός θα δει αυξημένη τη χωρητικότητα του ΟΑΚΑ. Θα δούμε 300 θέσεις επιπλέον από τις υπάρχουσες. Το 18.000 θα γίνει 18.300. Δεν θα πειραχτούν οι καρέκλες των θεατών που βλέπουμε στα μπλε, στα άσπρα, στα πέταλα. Θα προστεθούν θέσεις τύπου NBA , τρεις σειρές από καρέκλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

  Ακόμα, θα αλλάξει η όψη στα επίσημα. Θα μπουν κάποιες δερμάτινες θέσεις. Οι θέσεις δίπλα από τα δημοσιογραφικά που στέκονταν κάμερες, θα γίνουν θέσεις των επισήμων. Η πρώτη εικόνα που θα δοθεί στον κόσμο, είναι από το παρκέ. Την Τρίτη ή την Τετάρτη ξεκινάει η αποξήλωση του παρκέ και η τοποθέτηση του καινούργιου.

  Εσωτερικά έχουν βαφτεί όλοι οι διάδρομοι. Το γήπεδο έχει να βαφτεί περίπου 30 χρόνια. Έχουν γίνει αλλαγές και στο αποχετευτικό σύστημα».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια