Αλλαγή προγράμματος και προπόνηση στο γυμναστήριο

    Αλλαγή προγράμματος πραγματοποιήθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, λόγω της σημερινής κακοκαιρίας, με την ομάδα να ακολουθεί το πρόγραμμα της στο γυμναστήριο.

    Ο καιρός είχε άλλα σχέδια για την σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς η χαλαζόπτωση και εν συνεχεία η ισχυρή βροχή, οδήγησαν την ομάδα στο γυμναστήριο για την άσκηση του προγράμματός τους.

    Οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Ζαγαρίτης, αλλά και ο Αγιούμπ, που έκαναν αποφόρτιση την Τετάρτη, ακολούθησαν έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι.

    Επιπλέον, ο Καραγιάννης παρέμεινε κλινήρης με ίωση, ο Σαβιέρ ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Χατζηθεοδωρίδης, Σέχου και Μπεκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.