Αλλαγή στάσης Παπαγιάννη λόγω Γιαννακόπουλου!

  Γιώργος Παπαγιάννης Δημήτρης Γιαννακόπουλος

  Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Γιώργος Παπαγιάννης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συμφωνία ακόμη.

  Η επαναφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου άλλαξε την κατάσταση, καθώς μετά το Final 8 του Κυπέλλου, ο Γιώργος Παπαγιάννης ήθελε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Πλέον, οι δύο πλευρές έχουν αμοιβαία διάθεση για επέκταση της συνεργασίας, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό.

  Μεταξύ άλλων το «Sdna.gr» αναφέρει:

  «Υπόθεση Παπαγιάννη. Συζητάει λέει με τη Φενέρ. Μπορεί να συζητάει και με τον περιπτερά που αγοράζει τσίχλες αλλά στο περίπτερο δεν θα πάει.

  Ο Παπαγιάννης τον Φεβρουάριο είχε αποφασίσει ότι δεν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ειδικά μετά το Final 8 του Κυπέλλου. Όπως όλοι οι Έλληνες δέχεται σφοδρή κριτική, η τελευταία διετία ήταν εφιαλτική για την ομάδα του παρότι τουλάχιστον πέρυσι ο ίδιος έπαιξε καλά. Ωστόσο η κατάσταση ανεστράφη. Ειδικά μετά την επαναφορά του Γιαννακόπουλου και τη διάθεση του να ρίξει ένα τσουβάλι λεφτά.

  Κι οι συζητήσεις έδειξαν αμοιβαία διάθεση. Φτάνει αυτό; Όχι απαραίτητα. Είναι όμως μια πρόοδος.

  Ο Παπαγιάννης δεν βλέπει τον εαυτό του αυτή τη στιγμή σε καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Και δεν υπάρχει σήμερα που μιλάμε καμία άλλη πρόταση στο τραπέζι που θα τον συγκινήσει και θα τον βάλει σε διαδικασία αλλαγής στέγης.

  Αυτό δε σημαίνει όμως πως δε μπορεί να εμφανιστεί αύριο μεθαύριο η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και να τα σκάσει χοντρά και να τον βάλει σε σοβαρή σκέψη.

  Η σκέψη που μπορεί να του γυρίσει τον διακόπτη όμως είναι άλλη. Το ΝΒΑ. Μια προοπτική σε ομάδα που θα του δώσει και συμβόλαιο και ρόλο, θα του αλλάξει το mindset και θα πάρει πολύ πιο εύκολα μια τέτοια απόφαση.

  Προς το παρόν υπάρχει ένα ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και δεν περιμένει τίποτα από τη Φενέρ. Το γεγονός ότι ο νέος ατζέντης του έχει τον Ιτούδη στη Φενέρ δε σημαίνει απαραίτητα πως θα γίνει και κίνηση, ούτε κι ο ίδιος θα μπει εύκολα στη διαδικασία. Για μια Μπάρτσα, για ένα ΝΒΑ, ασφαλώς, αλλά για τη Φενέρ πολύ χλωμό»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια